Pravno obvestilo

Splošno o spletnem mestu www.dekorpanel.eu

Spletno mesto www.dekorpanel.eu predstavlja splošne informacije o podjetju Dekorpanel d.o.o., poslovanju in naši ponudbi izdelkov. Skrbno preberite pravno obvestilo saj je namenjeno vsakomur, ki obišče naše spletno mesto. Če naše spletno mesto uporabljate se strinjate s pravili, ki jih vsebuje to obvestilo.

Intelektualna lastnina

Vse splošne informacije, ki so navedene v pisni ali slikovni obliki na tem spletnem mestu, so predmet avtorske zaščite ali druge oblike zaščite intelektualne lastnine. Dokumentov ni dovoljeno razmnoževati, prepisovati ali kakorkoli drugače kršiti avtorske pravice. Reprodukcija je mogoča le z pisnim dovoljenjem podjetja Dekorpanel d.o.o. V tem primeru je vsak primerek označen z dogovorjenim tekstom ali slikovno datoteko, ki navaja avtorja z dopisom »Vse pravice pridržane«.

Ažurnost podatkov

V podjetju Dekorpanel d.o.o. pri ažurnosti podatkov poizkušamo vedno zagotovljati pravočasne in točne informacije. Pred objavo vse podatke skrbno preverimo vendar vedno obstaja možnost napak, zato za njihovo celovitost in točnost ne prevzemamo nikakršne odgovornosti. Objavljene vsebine, gradivo in informacije uporabljate na lastno odgovornost. Nobena pravna ali fizična oseba, ki je pripomogla k nastanku tega spletnega mesta ne odgovarja za nobeno škodo, ki bi morebiti izhajala iz uporabe podatkov iz tega spletnega mesta.

Spreminjanje vsebin in tretje vsebine

Podjetje Dekorpanel si pridržuje pravico, da vsebino spletnega mesta www.dekorpanel.eu lahko kadarkoli in kakorkoli spreminja brez predhodnih opozoril. Podjetje Dekorpanel ravno tako ne prevzema odgovornosti za morebitne posledice ob udejanjanju takšnih sprememb.

Spletno mesto lahko vsebuje tudi informacije in/ali povezave tretjih oseb. V kolikor smatramo, da je to dobro, to tudi ustrezno označimo. V podjetju Dekorpanel d.o.o. pa nismo odgovorni za njihovo vsebino.

Blagovne znamke

Na spletnem mestu se lahko pojavljajo blagovne znamke podjetja Dekorpanel in druge za katere ima podjetje Dekorpanel d.o.o. vso pravico do uporabe.

Osebni podatki

Vse o varovanju osebnih podatkov si preberite v naši politiki zasebnosti.