S podjetjem Dekorpanel sodelujemo že nekaj let, saj imajo kakovostne izdelke in so izredno prilagodljivi glede dobavnih rokov. Še posebej moram pohvaliti njihovo komercialistko Petro, ki ob morebitni težavi vedno najde rešitev v obojestransko zadovoljstvo.

Roletarstvo Bayer d.o.o.

Z Dekorpanelom sodelujem že nekaj časa zaradi kakovostnih izdelkov in kratkih dobavnih rokov. Kar se dogovorimo, to drži.

Zaključna dela v gradbeništvu, Dejan Ošlak s. p.

 

Zanesljiv in korekten partner. Vedno dosegljivi in ustrežljivi, če je to tehnično in časovno izvedljivo. Zahvala in priporočila za dobro sodelovanje tudi v prihodnje.

Roletarstvo Medle d.o.o

S podjetjem Dekorpanel d.o.o. sodelujemo že nekaj let. Po vsem tem času lahko sodelovanje z njimi vsekakor označimo zelo pozitivno. Pošten odnos, hitra odzivnost, najpomembnejša pa je njihova zanesljivost pri upoštevanju dobavnih rokov. Njihova ponudba je široka, izdelki so kakovostni. Vsekakor se veselimo nadaljnjega sodelovanja.

Promont-tim d.o.o.

Prvič smo se s podjetjem Dekorpanel d.o.o. srečali 2015. Vse do danes smo gradili korekten, predvsem pa spoštljiv poslovni odnos, ki je prispeval k hitremu in enostavnemu reševanju sicer redkih težavic. Skupaj smo izpeljali precej projektov in lahko potrdimo, da so Dekorpanelovi izdelki kakovostni, všečni in vedno izdelani v obljubljenem roku.

Spial d.o.o.

Sodelovanje s podjetjem Dekorpanel nam je v veliko zadovoljstvo, saj so hitri, učinkoviti in imajo zelo kakovostne izdelke. Zaposleni so ustrežljivi in prijazni. Tako kot doslej si tudi v naprej želimo uspešnega in prijetnega sodelovanja. Vse pohvale in najlepša hvala!

Ekipa Montaže, Anže Mlakar s.p.

Dekorpanel je poslovni partner, na katerega se lahko brezpogojno zaneseš. Naročila so realizirana hitro in ažurno. Prepričajo s svojo fleksibilnostjo in sposobnostjo narediti tudi nekaj, kar ne spada v utečeno ponudbo. Sodelovanje z njimi prinaša radost, ker ni treba skrbeti glede izvedbe naročila, pri čemer je kakovost na prvem mestu. Želim, da tako ostane tudi v prihodnje.

MBA, Andrej Oberžan s.p.

 

V podjetju RS okna nam je pomemben hiter odziv in dosegljivost. Posebna pohvala velja gospe Petri, ki se zelo trudi in vedno najde rešitve. Dekorpanel d.o.o. ponuja zelo širok nabor lepotnih polnil, kar zadosti vsem okusom naših strank. Obenem ima kratke roke izdelave in dostave, zato zagotovo ostaja naš dobavitelj še naprej.

RS okna

Sodelovanje s podjetjem Dekorpanel d.o.o. je že od začetka na visoki ravni. Odlikujejo ga kakovostni izdelki in spoštovanje dogovorjenih rokov. Upamo, da se bo takšno sodelovanje še nadaljevalo.

Bellestra d.o.o.

Mnenja naših strank!

Če ste naš poslovni partner oziroma stranka, bomo zelo veseli vašega mnenja. Le skupaj z vami rastemo in smo lahko še boljši. Svoje mnenje nam lahko posredujete na e-naslov info@dekorpanel.si.

Hvala, Dekorpanel d.o.o.