Pogosta vprašanja (FAQ)

Pogosta vprašanja (FAQ)

Debelina HPL plošč je 2 mm.

Možne debeline panelov so 24, 36, 40, 44 in 48 mm.

Na zalogi so vsi standardni Renolit odtenki po barvnih kartah proizvajalcev profilov (Veka, Inautic, KBE, Aluplast, Trocal, Salamander itn.). Na voljo so tudi vse ostale barve, ki jih imajo proizvajalci v barvnih kartah, vendar je treba računati na nekoliko daljši dobavni rok.

 

Dobavni rok za HPL ravne panele je do 5 delovnih dni, HPL dekorativne panele do 10 delovnih dni (načeloma velja pravilo, do so paneli, naročeni do srede, dostavljeni naslednji teden, ostali en teden kasneje) ter ALU panele 15 do 20 delovnih dni. Dobavni roki se lahko ob vrhuncih sezone (npr. pred dopusti, ob koncu leta) podaljšajo.

Da, če je zadeva seveda izvedljiva. Poslati je treba sliko ali skico s kotiranimi merami.

Možne so vse RAL barve in strukturne barve po barvni karti. Standardne barve so navedene v ceniku, poleg teh je na voljo še ogromno ostalih barv. Če barve ni na voljo, je treba računati na dodaten strošek za barvo.

Za ALU panele so na voljo vse debeline po želji stranke.

 

 

 

Debelina pločevine na zunanji strani je 3 mm, enako na notranji. Če znotraj ni aplikacije in je panel enostransko prekrivni, je lahko debelina pločevine na notranji strani tudi 2 mm.

Vsak panel ima na voljo nekaj vrst dekorativnih stekel in vsa ornamentna stekla iz zaloge.

Na voljo so satinato, rosa, činčila, masterkare in stopsol.

 

Garancijski rok za HPL in ALU dekorativne panele iz našega prodajnega programa je 5 let.

 

 

Reklamacije rešujemo prednostno, v najkrajšem možnem roku. Načeloma reklamacije na terenu rešujemo sami oz. v dogovoru s stranko.

 

 

PROIZVODNJA DEKORATIVNIH PANELOV

Imate vprašanje?

Vprašajte svetovalce podjetja Dekorpanel d.o.o. Z veseljem odgovorimo, pomagamo ali svetujemo. Pokličite nas ali nam pišite!