KRATKA PREDSTAVITEV

Podjetje Dekorpanel d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 2014 z namenom proizvodnje in trženja dekorativnih panelov za vhodna vrata. Posledično je Dekorpanel d.o.o. postal prvo slovensko podjetje, ki trži dekorativne panele. V petih letih smo svojo prodajno mrežo razširili po celotni Sloveniji, na območju Hrvaške, Avstrije in Italije. V podjetju želimo vedno ustreči željam in zahtevam naših strank, hkrati pa skrbimo za razvoj zaposlenih in jim zagotavljamo ekonomsko in socialno varnost, saj se zavedamo, da bomo le tako dolgoročno poslovno uspešni. Trenutno je v podjetju zaposlenih več delavcev, tako v komerciali kot tudi proizvodnji, v prihodnosti pa nameravamo dodatno zaposliti še nekaj delavcev. Zaposleni v podjetju se redno udeležujejo izobraževanj, seminarjev in usposabljanj.

LOGOTIP PODJETJA


Dušan Bezek
Direktor podjetja Dekorpanel


Leja Bezek
Skrbnica ključnih kupcev


Team
Ekipa sestavljavcev panelov


Proizvodnja
Poslovni obrat proizvodnje

ZAKAJ IZBRATI DEKORPANEL?

Dekorpanel je prava izbira za vse, ki vam je pri nakupu pomembna kakovost, saj so vsi naši izdelki sestavljeni iz najkakovostnejših in preizkušenih materialov, hkrati pa sodelujemo le z najuglednejšimi podjetji iz Slovenije in tujine. Našo zavezanost kakovosti potrjujejo tudi večletne garancije.

Strankam nudimo izdelavo ALU in PVC dekorativnih in ravnih panelov, ki jo spremlja kakovostno svetovanje pri izbiri pravega izdelka v skladu z njihovimi željami in potrebami. Naša prednost je predvsem prilagoditev posameznim željam kupcev in izdelava individualnih panelov. Svojo dejavnost smo z leti razširili še na proizvodnjo inox ročajev in kljuk ter ostalih dodatkov za vhodna vrata.

NAŠI TEMELJNI CILJI SO:

Izpolnitev pričakovanj in zahtev kupcev

Našim kupcem se želimo približati v vseh segmentih pričakovanj in zahtev. Edino sprejemljivo merilo za naše podjetje je zadovoljstvo naših kupcev.

Povečanje prodaje in prihodka podjetja

Nenazadnje si v našem podjetju želimo tudi dolgoročno poslovno rast, da bomo lahko nenehno skrbeli za razvoj naših produktov, izpolnili zahteve in želje naših kupcev, zaposlenim zagotovili potrebno izobraževanje, socialno in ekonomsko varnost ter prispevali k družbi kot celoti.

Zagotavljanje kakovosti proizvodov

Zagotavljamo zahtevano kakovost vseh naših proizvodov. Vsi naši kupci zato z nakupom pridobijo tudi večletno garancijo.

Inovativnost in ekološki vidik proizvodnje

Proizvodnja naših dekorativnih panelov poteka v visokem inovativnem tehnološkem proizvodnem procesu.

Fizično povečanje obsega proizvodnje

Proizvodnjo ALU, HPL in PVC dekorativnih panelov iz leta v leto nadgrajujemo. Uspešno širimo okolja proizvodnje in obseg delovnih mest.

Avtomatizacija in fleksibilnost proizvodnje

V proizvodnjo vključujemo avtomatizacijo in ustvarjamo vedno boljše delovne pogoje za naše zaposlene. Natančnost izdelave produktov je na izjemno visokem nivoju, medtem ko se čas izdelave skrajšuje zaradi naše fleksibilnosti.

Razvoj ter ekonomska in socialna varnost

Skrbimo za razvoj zaposlenih in jim zagotavljamo ekonomsko in socialno varnost. Zavedamo se, da bomo le tako dolgoročno poslovno uspešni.

Foto: Smart up